Taalservices

LinguaSparks is een klein bureau dat diverse taalservices biedt. Hieronder vindt u een greep uit de activiteiten.

spark image
Privélessen Nederlands op locatie

Zou u graag uw taalvaardigheden in het Nederlands verbeteren? Prikkelende teksten leren schrijven? Overtuigende presentaties leren houden? Dan kunt u privélessen volgen bij LinguaSparks. De lessen worden verzorgd op locatie: bij u thuis of op uw kantoor.

LinguaSparks combineert plezier bij het leren met een doelgerichte aanpak op maat. U kunt beginnen op elk denkbaar moment. Het startpunt is een intakegesprek. In overleg worden de duur en de intensiteit van de cursus bepaald, afhankelijk van de wensen en doelen.

spark image
Studiebegeleiding adolescenten

Heeft uw zoon of dochter moeite met het leren van Nederlands of Engels? Dan is hij of zij bij LinguaSparks aan het juiste adres. LinguaSparks begeleidt middelbare scholieren op weg naar het examen, mede door het geven van gerichte studieadviezen. Hun zelfvertrouwen groeit, net als hun plezier bij het gebruiken van de taal. Door een persoonlijke, toegesneden aanpak zien scholieren na enkele bijeenkomsten al een sterke vooruitgang.

spark image
Vertalingen

Voor zowel bedrijven als particulieren vertaalt LinguaSparks brieven en andere niet officiële documenten snel en foutloos vanuit het Nederlands naar het Engels of vice versa. Daarnaast kunt u, indien gewenst, adviezen krijgen ter verbetering van uw teksten of deze laten herschrijven in de door u gewenste stijl.

spark image
Brieven op maat

Moet u een belangrijke brief schrijven aan een instantie en vindt u het moeilijk om deze eigenhandig op te stellen? LinguaSparks inventariseert samen met u de benodigde inhoud en stelt de brief dan snel en vakkundig voor u op, in een bij de situatie passende schrijfstijl.

spark image

"Aan de bijlessen Engels die ik in november bij u volgde, heb ik super veel gehad! Mijn Engels is hierdoor enorm verbeterd. In december had ik een CAE-examen. Ik was hier nog lang niet klaar voor. Al na 2 keer les merkte ik dat ik met sprongen vooruit ging. Na 5 bijlessen was het zover! Vol vertrouwen ging ik mijn examen tegemoet en ben met 71% geslaagd!"

- Christian K., 17 jaar

Heeft u vragen, belt of mailt u dan. Voor een advies op maat!